icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 21 oktober 2021

Op weg naar een CO₂-neutraal materieel en een milieubewuste uitvoering

Bij Gebr. Van Kessel wordt steeds kritischer gekeken naar aspecten als duurzaamheid, milieu en CO2-uitstoot. Op onze projecten is dan ook het streven om milieubewust en duurzaam te werken.

Ook bij de aanschaf van nieuw materieel kiezen we steeds vaker voor elektrisch materieel en/of materieel op ‘schone brandstoffen’. Daarnaast zijn onze terreinen voorzien van elektrische laadpalen voor auto’s. Sinds kort is er ook een HVO100 tankstation aanwezig ten behoeve van de brandstofvoorziening van materieel. HVO100 brandstof is geproduceerd op basis van waterstof behandelde plantaardige oliën en restafval, zoals dierlijke vetten.

Weer een mooie stap richting een CO2-neutraal materieelpark en een milieubewuste uitvoering van onze projecten.