24.11.17

Opening nieuwe rotonde in Zaltbommel

Eind maart 2017 begonnen wij met de aanleg van de rotonde Maas-Waalweg en Nederhemertsekade in Nederhemert-Noord in gemeente Zaltbommel. Op 24 november werd deze rotonde officieel geopend. Dit gebeurde door de wethouder en de leerlingen van groep 8 van basisschool De Wegwijzer. De leerlingen plantten de eerste boom en hielpen daarna ook bij het planten van lindebomen en elzen in de berm. De leerlingen waren allemaal voorzien van een veiligheidsvestje van Gebr. Van Kessel.

De bestaande T-kruising maakte in Zaltbommel plaats voor een veilige, overzichtelijke rotonde. Gebr. Van Kessel realiseerde de wegfundering en de asfaltverharding. De (T-)kruising werd eerst opgebroken. Ook werden de watergangen bij de T-kruising vergraven en de waterschapduiker vergroot. De rotonde is sinds de oplevering in juli al in gebruik. Met het planten vande bomen is de rotonde helemaal af.

 

Lees hier meer

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.