30.04.15

Reconstructie Heusdensebaan en Gommelsestraat te Haaren (NB)

Gebr. van Kessel Wegenbouw is in de gemeente Haaren gestart met de reconstructie van de Heusdensebaan en Gommelsestraat (tracé vanaf de N65tot aan de rotonde) in Biezenmortel.

Heusdensebaan Haaren

Werkzaamheden

De bestaande asfaltverharding wordt gefreesd, gezaagd en verwijderd. Verbredingen worden ontgraven en aangevuld met menggranulaat. Bestaande kantopsluitingen, kolken en leidingen  worden verplaatst en door nieuwe vervangen. Op de kruisingsvlakken wordt elementenverharding aangebracht.

Rijbaan en rode fietspaden

In één werkgang wordt de rijbaan van zwart asfalt voorzien en aan beide zijkanten de fietsstroken in rood asfalt aangebracht. Deze werkwijze “warm in warm” zorgt voor de beste constructie en homogeniteit. Op het nieuwe asfalt  worden markeringen aangebracht en de bermen worden aangevuld met grond, waarna de weg weer open kan voor verkeer.

Faseringen en omleidingen

Om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken, worden de werkzaamheden  uitgevoerd in vier fasen. De eerste fase is begin april gestart en de laatste zal 24 juli 2015 worden afgerond. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer middels borden en omleidingen geïnformeerd.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.