05.12.12

Reconstructie van de Provincialeweg Oost (N327) in Geldermalsen

In het najaar van 2012 voert Gebr. van Kessel Wegenbouw onderhoudswerkzaamheden uit aan de Provincialeweg Oost (N327) vanaf de A2 tot de Randweg. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten en wordt het verkeer omgeleid. Het NS-station, de veiling en bedrijventerrein Watermolen blijven tijdens het werk altijd bereikbaar. Om het werk efficiënt en veilig uit te kunnen voeren wordt gefaseerd gewerkt.
Reconstructie_Provincialeweg_Oost_1

Het asfalt wordt vervangen vanaf de Randweg tot de Rijksstraatweg. De Provincialeweg Oost nabij de Bulkstraat krijgt verhoogde verkeersgeleiders. Tevens wordt de asmarkering van de weg aangepast naar een doorgetrokken streep. Op de kruisingen Watermolenweg, Krugerstraat en Bulkstraat wordt de openbare verlichting gerenoveerd.

 

De tussenliggende rotonde op de Rijksstraatweg wordt voorzien van nieuw asfalt. Dit is een tijdelijke maatregel omdat deze rotonde over enkele jaren grondiger aangepakt gaat worden. Om de rotonde makkelijker te passeren wordt een gedeelte van het middeneiland geasfalteerd. De rotondes Laageinde, Watermolenweg en Krugerstraat worden wel in dit bestek gereconstrueerd.

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Reconstructie Provinciale weg N327

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.