17.04.12

Revitalisering bedrijventerrein Dombosch

Na het officiële startsignaal op 1 maart 2012 is Gebr. van Kessel Wegenbouw direct van start gegaan met de uitvoering van het project revitalisering bedrijventerrein Dombosch in de gemeente Geertruidenberg.
Revitalisering_1

De Verenigde Ondernemers Geertruidenberg (VOG) en de gemeente Geertruidenberg hebben de ambitie het proces van veroudering van het bedrijventerrein Dombosch terug te dringen en het vestigingsklimaat op Dombosch te verbeteren.

 

 

Het project beschrijft een aantal (infrastructurele) maatregelen waaronder verbetering van de toegankelijkheid van bedrijventerrein Dombosch (Zalmweg/Maasdijk/Essenboom en Steurweg/Maasdijk). Er worden fietsvoorzieningen op de hoofdstructuurwegen (Zalmweg-Steurweg-Ramgatseweg en Lissenveld) aangelegd voor woon/werk-verkeer op bedrijventerrein Dombosch. De infrastructuur Elftweg wordt aangepast aan detailhandelzone. Er komt nieuwe markering en er wordt bochtversterking aangelegd.

 

 

Door het enorme aanbod van vrachtverkeer dat gebruik maakt van de al of niet tijdelijke inritten, is voorzichtigheid geboden bij de uitvoering van het werk. Daarom voert Gebr. van Kessel Wegenbouw verschillende delen van het werk 's nachts of in een gehele afsluiting uit. Doorgaand verkeer kan via korte omleidingen doorrijden en de bedrijven blijven bereikbaar.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.