04.07.13

Spoorzone Tilburg

Voordat festival Mundial in de Spoorzone van Tilburg op zaterdag 29 juni zijn deuren opende heeft Gebr. van Kessel Wegenbouw de asfaltverhardingen aangebracht vanaf het NS-plein naar de bezoekersingang.

Spoorzone_1
Zicht op de Spoorzone

De ondergrondse infrastructuur (kabels, leidingen en riolering) is aangepast en de onderdoorgang bij het viaduct wordt verdiept zodat ook vrachtwagens deze onderdoorgang kunnen gebruiken. Aan de andere kant van de spoorzone werkt Gebr. van Kessel Wegenbouw aan de Gasthuisring. Hier is inmiddels aan beide zijden van de weg een vrij liggend fietspad gerealiseerd. De hoofdrijbanen hebben ook hier een verdiepte ligging gekregen en zijn reeds geasfalteerd.

 

Binnenkort worden de verkeersregelinstallaties geplaatst en in werking gesteld. Tot dat moment wordt het verkeer omgeleid via de Ringbaan West.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.