19.02.19

Startsein voor vervolg nieuwbouw Park Harga Schiedam

Met het startsein van Fahid Minhas, wethouder in Schiedam, is de bouw van het vervolg van Park Harga begonnen. Wethouder Minhas heeft met vertegenwoordigers van de ontwikkelingscombinatie Park Harga Midden (samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Thunnissen), Woonplus en een toekomstige bewoner de eerste paal geslagen op de plek waar ca. 380 woningen zullen worden gebouwd. In eerdere fasen werden al ca. 156 woningen in Park Harga opgeleverd. Park Harga is één van de projecten van de gebiedsontwikkelingen ‘Schiedam in Beweging’.

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is verantwoordelijk voor het bouw- en woonrijp maken van de grond voor de woningbouw. Naast de nieuwbouw van de woningen wordt momenteel ook hard gewerkt aan het aangrenzende nieuwe sportcomplex. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is hier als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de bouw van twee multifunctionele sportgebouwen en bijbehorende sportvelden.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.