icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 21 december 2021

Terugblik emissieloze bouwplaats Innovatiestrook A58 Kloosters

De afgelopen maanden heeft Gebr. Van Kessel in nauwe samenwerking met KWS Infra mooie stappen gezet op het project Innovatiestrook A58 Kloosters. Het project wordt in opdracht van en samen met Rijkswaterstaat uitgevoerd.

Wij hebben een belangrijke pilot uitgevoerd op het gebied van emissieloos bouwen. Gedurende veertien weken is er continu gewerkt met elektrisch materieel in het grondverzet, elektrisch personenvervoer en een waterstofaggregaat voor het ketenpark. Al het overige materieel draaide op HVO100 brandstof. Samen met diverse partners hebben wij vernieuwingen toegepast, ervan geleerd en verbeteringen doorgevoerd.

Uiteraard ligt er nog een wereld voor ons open, maar we zijn trots op de vooruitgang die tot nu toe samen met de markt is geboekt. Duurzaam bouwen doe je samen! Na de winterstop hervatten wij de werkzaamheden op de Innovatiestrook met de inzet van materieel op HVO100 en diverse elektrische machines bij asfalt- en verhardingswerkzaamheden.

Lees meer over dit project op www.SamenCO2Wegwerken.nu en www.InnovA58.nl.