icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 07 juni 2022

Thuis op de Veluwe

Niets is wat het lijkt op Buitenplaats Koningsweg. U bevindt zich in een bosrijke enclave aan de rand van de Veluwe, het gebied kent een rijke historie. Gebr. Van Kessel Wegenbouw is hier al sinds 2015 bezig om de grond bouw- en woonrijp te maken. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de inrichting van de buitenplaats. Voor de aankomende bouwvak staat de eerste oplevering gepland en wij zijn trots mee te mogen werken aan dit prachtige project in een fascinerende omgeving met een rijke geschiedenis.

De inrichting van de buitenplaats is veelomvattend. In opdracht van WSP InfraOntwikkeling en KondorWessels Projecten bouwen wij een oude kazerne om tot een woon- en werkenclave. De werkzaamheden betreffen zowel boven- als ondergrondse infra. Wij leggen nieuwe riolering aan en richten het terrein opnieuw in. Daarnaast zijn er ook landschapsvoorzieningen aangebracht.

Thuiskomen op Buitenplaats Koningsweg of gewoon meer weten? Klik hier.