01.06.18

Twee nieuwe asfaltafwerkmachines voor Gebr. Van Kessel

Het materieelpark van Gebr. Van Kessel is onlangs uitgebreid met twee moderne rupsasfalteermachines van het merk Vögele, type Super 1900-3i. De machines beschikken over een schone Cummins-motor met een vermogen van 142 kW. Vanzelfsprekend voldoet deze motor aan de hoogste norm (Tier 4f). Het basisgewicht per machine is ruim 21 ton.

Beide machines zijn voorzien van LED-verlichting en een zogenaamde Pavedock Assistant, om de chauffeur middels een soort stoplicht te laten weten wanneer hij kan lossen. De machines hebben beiden een aanpassing ondergaan waarbij het dak is verlengd naar de achterzijde. De balkman kan zo ook onder een afscherming staan. Tevens zijn zij voorzien van extra opklapbare zijramen. De balk van de machines heeft een basisbreedte van 2,55 meter en is uitschuifbaar tot maximaal 5 meter.

 

De nieuwe machines vervangen twee vergelijkbare machines uit 2010 en blinken inmiddels langs de Nederlandse wegen in onze oranje bedrijfskleur.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.