icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 26 februari 2021

Upgrade camping te Enspijk

In opdracht van camping De Rotonde te Enspijk is Gebr. Van Kessel Wegenbouw bezig met het ‘upgraden’ van het entreegebied van de camping. De oude toegangsweg van de camping voldeed niet meer aan de hoge eisen die de camping stelt aan vakantiebeleving op het park. Ons team is daarom bezig met het aanleggen van een gloednieuwe toegangsweg.

Inmiddels zijn de infra gerelateerde werkzaamheden, zoals het aanleggen van de ondergrondse infra, riolering en mantelbuizen afgerond. Dit resulteert in een optimalisering van de afwatering en de stroomvoorziening. Momenteel zijn wij bezig met de voorbereidingen voor het asfalteren van de weg.

Als alles volgens planning verloopt zal de camping haar gasten in maart weer kunnen verwelkomen via een gloednieuwe toegangsweg naar de camping. Wij zijn trots dat wij een bijdrage mogen leveren aan het ‘seizoensgereed maken’ van de camping!