09.07.18

Vacaturedag succesvol

Op 7 juli jl. vond in Buren onze Gebr. Van Kessel-vacaturedag plaats. De dag trok veel bezoekers en wij kijken terug op een succesvolle dag. Inmiddels zijn de eerste sollicitatiegesprekken ingepland!

Op het buitenterrein van ons hoofdkantoor in Buren waren diverse materieelstukken opgesteld, zoals een gehele asfaltset, een Boxer 100 en de Unimog. Er werden rondleidingen gegeven inclusief een uitleg over het materieel. Ook was er een demonstratie over betonreparaties en lagen er verschillende soorten kunstgras (t.b.v. sport en cultuurtechniek) op het terrein. Collega’s vanuit diverse vakgebieden vertelden over hun eigen werkzaamheden binnen onze organisatie. Zo waren een werkvoorbereider en een calculator aanwezig die middels een beeldscherm heel concreet inzicht gaven in hun dagelijkse werkzaamheden. Afdeling P&O beantwoordde de vragen over de vacatures en verzamelde de ingevulde contactformulieren.

 

Wij bedanken alle bezoekers voor hun komst!

 

Indien u verhinderd was en toch interesse hebt in één van onze vacatures, neem dan contact op met onze afdeling P&O, via 0344-578578.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.