22.01.18

Van Kessel Bronbemaling op Infra Relatiedagen Hardenberg

Van 6 t/m 8 februari a.s. neemt Van Kessel Bronbemaling deel aan de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Deze driedaagse vakbeurs is een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners.

Op standnummer 329 staan wij klaar om u alles te vertellen over onze producten en diensten op het gebied van verticale en horizontale bronbemaling, spannings-, deepwell- en retourbemaling en ontijzering. Ook is op het buitenterrein één van onze boorkranen, de Boxer 100, tentoongesteld.

 

Op onze stand informeren wij u ook graag over ons vernieuwde BMU-systeem (Bemaling Monitorings Unit). Het BMU-systeem is onze mobiele oplossing voor het projectmatig monitoren en beheersen van grondwaterstanden en bemalingsinstallaties op locaties waar bronbemaling plaatsvindt. Deze oplossing biedt realtime inzicht voor opdrachtgevers en bevoegd gezag.

 

Kortom, een bezoek aan deze vakbeurs is de moeite waard! Voor gratis toegangskaarten klik hier. Wij hopen u op deze beurs te mogen ontmoeten. Tot ziens in Hardenberg!

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.