18.04.19

Volop lente langs de A9 bij Badhoevedorp

In opdracht van Combinatie BadhoeverBogen (CBB) is Van Kessel Sport en Cultuurtechniek momenteel bezig met de aanplant van meer dan 2500 bomen langs de snelweg A9 ter hoogte van Badhoevedorp. In het najaar van 2018 hebben wij hier ook ruim 300.000 bloembollen gepoot. Dit levert een mooie aanblik op. De narcissen staan momenteel volop in bloei!

De bomen worden aangeplant in een strak stramien, waarbij ook enkele stroken zijn vrijgehouden voor de aanplant van bloembollen. In deze stroken is het bloembollen-mengsel ‘Eindhoven’ toegepast. Dit mengsel dat uit een mix van bloemen bestaat, waaronder narcissen, zorgt voor een continue bloei in de periode februari t/m juni. De machinale aanplanting gebeurde met een speciale plantmachine. Hiervoor hebben wij de hulp ingeroepen van een bloembollenbedrijf.

 

Combinatie BadhoeverBogen realiseerde in 2018 de omlegging van de A9.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.