icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Integraal onderhoud provincie Limburg (CFOOR)

Gebr. Van Kessel Onderhoud en KWS Infra Eindhoven zijn in 2017 een samenwerking met de provincie Limburg aangegaan met Contract Functioneel Onderhoud Openbare Ruimte (afgekort: CFOOR).

Startdatum
November 2017

Wij verzorgden hier samen dagelijks voor het beheer en onderhoud van de provinciale wegen in de provincie Limburg. Door deze werkzaamheden aan de ruim 440 km hoofdrijbanen, 900 km fietspaden en de parallelstructuur hielden wij de provinciale wegen in de provincie Limburg veilig én schoon.

Diverse werkzaamheden
De werkzaamheden waren zeer divers, zoals het beheer en onderhoud van wegmarkeringen, bebording, asfaltverhardingen, groen, kunstwerken, faunavoorzieningen en het verwijderen van zwerfvuil, graffiti en kadavers.

Om de leefomgeving er verzorgd uit te laten zien en veiligheid te waarborgen, stonden de maanden oktober/november in het teken van snoeiwerkzaamheden aan de bomen langs diverse provinciale wegen. Daarnaast zorgden wij ervoor dat de wegbebakening (waaronder de hectometerpaaltjes en reflectorplanken) schoongemaakt werd zodat deze goed zichtbaar waren gedurende de winterperiode.