Organisatie

Gebr. van Kessel is door de jaren heen uitgegroeid tot een moderne onderneming met meerdere vestigingen. Korte lijnen in de organisatie en betrokken medewerkers met een voortdurend streven naar kwaliteit, maken het mogelijk om in te spelen op veranderingen. De omvang van het bedrijf is groot genoeg om zelfstandig projecten uit te voeren, en daarnaast nog altijd klein genoeg om flexibel te kunnen inspelen op de acute vragen van de opdrachtgever. Dat is de kracht van Gebr. van Kessel.

Heusden PWS N267 2

De aanleg en het onderhoud van infrastructuur vormen onze kernactiviteiten. Al meer dan 60 jaar zijn wij actief in het aanleggen en onderhouden van wegen, parkeervoorzieningen, bedrijfsterreinen, binnenstedelijke reconstructies, het bouw- en woonrijp maken van terreinen, rioleringswerkzaamheden en bergbezinkbassins. Kortom: Gebr. van Kessel kent zowel boven als onder de grond de weg.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.