icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Stage en afstuderen

Op zoek naar een uitdagende stage met ontwikkelmogelijkheden voor nu en in de toekomst? Bij Gebr. Van Kessel zit je goed! Wij hebben stage- en afstudeeropdrachten voor diverse studierichtingen en opleidingsniveaus gerelateerd aan de civiele techniek, cultuurtechniek, watermanagement en tuin en landschap.

In het kort

  • Stagevergoeding tussen de € 400,- en € 550,- bruto per maand.

  • Mogelijkheden voor een vaste baan nadat je studie is voltooid.

  • Veelzijdige projecten.

  • Ruimte voor een goede begeleiding.

  • Locaties door heel Nederland.

  • Erkend leerbedrijf.

Maak kennis met onze mooie projecten: van kleinschalige (lokale) projecten tot grootschalige (complexe) projecten. Als stagiair(e) proef je een prettige werksfeer en word je optimaal voorbereid op het ‘echte werk’ na je opleiding.

Erkend leerbedrijf en goede begeleiding

Gebr. Van Kessel is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij aan diverse criteria voldoen om een student te mogen opleiden. Dit is iets waar wij best trots op zijn, aangezien wij onze vakkennis graag overdragen. Daarnaast betekent dit dat de kwaliteit die wij nastreven ook in de praktijk echt erkend wordt.

Op onze interessante en veelzijdige projecten wordt ruimte gecreëerd voor een goede begeleiding tijdens jouw stage, zowel voor een stage als bij een afstudeeropdracht. We beschikken over enthousiaste en ervaren medewerkers die jou een gevarieerd takenpakket zullen bieden. Als stagiair(e) proef je de prettige werksfeer en word je voorbereid op het echte werk na je opleiding. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om na je stage écht bij Gebr. Van Kessel te komen werken. Kortom: een stage waar je echt iets aan hebt!

Zowel stagiair(e)s als afstudeerders ontvangen een marktconforme stagevergoeding conform de Gebr. Van Kessel CAO. Dit komt neer op een bedrag tussen de € 400,- en € 550,- bruto per maand. Moet je reizen en heb je geen studenten-ov? Dan worden je kosten voor het openbaar vervoer vergoed of je ontvantg een vergoeding van € 0,19 netto per km.

Extra mogelijkheid voor stagiair(e)s

Als stagiair(e) kun je gretig gebruik maken van de diverse bedrijven binnen Gebr. Van Kessel, ieder met een eigen expertise. Bij interesse kun je eenvoudig switchen tussen onze bedrijven en zo je eigen stage regisseren. Alles is mogelijk. Jouw toekomstige stage is verrassend veelzijdig!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een stage bij ons? Check dan even de onderstaande stage-flyer!

Solliciteren

Al gretig geworden? Mooi zo! Er wacht je een unieke stageplaats op maat op ons hoofdkantoor in Buren, een van onze projecten en/of bij onze vestigingen in Dordrecht, Tilburg, en Geesbrug. Mail je CV met motivatie naar stage@kessel.nl

Scholen verzameling

Bezoek ons op een bedrijvendag op jouw school!

Is er binnenkort een bedrijvendag of stagemarkt op jouw school? Grote kans dat wij hier aanwezig zijn. Kom vooral langs in onze stand, dan vertellen wij jou graag meer over een stage bij Gebr. Van Kessel.