Stageplaatsen

Op zoek naar een uitdagende stage met ontwikkelmogelijkheden voor nu en de toekomst? Bij Gebr. Van Kessel zit je goed! Wij hebben stage- en afstudeeropdrachten voor diverse studierichtingen en opleidingsniveaus gerelateerd aan de civiele techniek, cultuurtechniek, watermanagement en tuin en landschap.

In het kort

  • Stagevergoeding tussen de 400,- euro en 550,- euro bruto per maand
  • Mogelijkheden voor een vaste baan nadat je studie is voltooid
  • Veelzijdige projecten
  • Ruimte voor een goede begeleiding
  • Locaties door heel Nederland
  • Erkend leerbedrijf

 

Maak kennis met onze mooie projecten: van kleinschalige (lokale) projecten tot grootschalige (complexe) projecten. Als stagiair(e) proef je een prettige werksfeer en word je optimaal voorbereid op het ‘echte werk’ na je opleiding. Kortom: een stage waar je echt iets aan hebt!

Erkend leerbedrijf

Gebr. Van Kessel is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij aan diverse criteria voldoen om een student te mogen opleiden. Iets waar wij best trots op zijn, aangezien wij onze vakkennis graag overdragen. Daarnaast betekent dit dat de kwaliteit die wij nastreven ook in de praktijk  echt erkend wordt.

Goede begeleiding

Op onze interessante en veelzijdige projecten wordt ruimte gecreëerd voor een goede begeleiding tijdens jouw stage, zowel voor een gewone stage als bij een afstudeeropdracht. We beschikken over enthousiaste en ervaren medewerkers die jou een gevarieerd takenpakket zullen bieden. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om na je stage écht bij Gebr. Van Kessel te komen werken.

 

Zowel stagiair(e)s als afstudeerders ontvangen een marktconforme stagevergoeding conform de CAO Gebr. Van Kessel B.V. Dit komt neer op een bedrag tussen de € 400,- en 550,- euro bruto per maand. Moet je reizen en heb je geen studenten-ov? Dan ontvang je een vergoeding van € 0,19 netto per km voor woon-werk (0,32 zakelijk).

Solliciteren

Al gretig geworden? Mooi zo! Er wacht je een unieke stageplaats op maat op ons hoofdkantoor in Buren en/of bij onze vestigingen in Dordrecht, Tilburg, en Geesbrug. Mail je CV met motivatie naar stage@kessel.nl.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.