Reconstructie Provinciale weg N327

In het najaar van 2012 heeft Gebr. van Kessel Wegenbouw onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Provincialeweg Oost (N327) vanaf de A2 tot de Randweg. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten en werd het verkeer omgeleid. Het NS-station, de veiling en bedrijventerrein Watermolen bleven tijdens het werk altijd bereikbaar. Om het werk efficiënt en veilig uit te kunnen voeren is er gefaseerd gewerkt.

Feiten & cijfers

Projectcategorieën
Het bestaande asfalt is vervangen vanaf de Randweg tot de Rijksstraatweg. Op de Provincialeweg Oost nabij de Bulkstraat zijn de verkeersgeleiders verhoogd. Tevens is de asmarkering van de weg aangepast naar een doorgetrokken streep. Op de kruisingen Watermolenweg, Krugerstraat en Bulkstraat is de openbare verlichting gerenoveerd.
De tussenliggende rotonde op de Rijksstraatweg is voorzien van nieuw asfalt. Dit is een tijdelijke maatregel omdat deze rotonde over enkele jaren grondiger aangepakt gaat worden. Om de rotonde makkelijker te passeren is een gedeelte van het middeneiland geasfalteerd. De rotondes Laageinde, Watermolenweg en Krugerstraat zijn wel binnen dit bestek gereconstrueerd.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Groot onderhoud N267

Bekijk project»

News Alerts