Gebr. Van Kessel Onderhoud houdt Roermond schoon & aantrekkelijk

Gebr. Van Kessel Onderhoud werkt dagelijks, samen met haar opdrachtgevers, aan een verzorgde leefomgeving. Zo ook in Roermond. Hier zorgen wij voor het onderhoud in een groot gedeelte van de gemeente. Het contract omvat een CROW-beeldbestek waarbij wij het gewenste beeldkwaliteitsniveau voor de gemeente op peil houden.

Een aantal seizoensgebonden werkzaamheden, waaronder het maaien van de gazons en de onkruidbestrijding, ligt voor dit jaar alweer achter ons. Momenteel zijn wij bezig met het reguliere onderhoud zoals het blad ruimen, het legen van de ruim 300 vuilnisbakken en het ruimen van zwerfvuil. Daarnaast vullen wij de zandvalondergronden rondom speeltoestellen aan met ruim 250 m3 speelzand, wat wij vervolgens weer egaliseren. Verder ontdoen wij de verkeersdruppels en middengeleiders op de doorgaande wegen van onkruid en split.

 

In Roermond is tevens gestart met de inboet en het renoveren van plantvakken. Dit gebeurt volgens een beplantingsplan van de gemeente. In de aangewezen vakken wordt oude beplanting (deels) verwijderd en wordt de grond gefreesd. Daarna wordt de nieuwe beplanting aangebracht. In totaal worden de komende weken ruim 15.000 nieuwe planten aangebracht. Het betreft hier ruim 40 verschillende soorten beplanting.

 

Ook in 2018 liggen de werkzaamheden niet stil. In 2018 starten wij met het ruimen van vuurwerkresten en het opruimen van de laatste restanten van de bladeren. Zodra het groeiseizoen weer zijn intrede doet trekken de gazonmaaiers en het onkruidbestrijdingsmaterieel weer de gemeente in.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.