N327 Geldermalsen – Perenrotonde

Het kruispunt N327-Rijksstraatweg (Perenrotonde) in Geldermalsen vormde een knelpunt bij het afwikkelen van verkeer. Gelet op de beperkte mogelijkheden qua ruimtelijke inpassing en het borgen van de verkeersafwikkeling, heeft Provincie Gelderland ervoor gekozen de rotonde te vervangen door een kruispunt met verkeerslichten.

Werkzaamheden eind oktober 2015

Gebr. van Kessel Wegenbouw is in de zomer van 2015 aan de slag gegaan met het opnieuw inrichten van de kruising. De werkzaamheden verlopen voorspoedig en zijn bijna klaar. In het laatste weekend van oktober 2015 wordt de laatste fase van het project uitgevoerd: het asfalteren van de toplaag en het aanbrengen van detectielussen en de definitieve markering.

Laatste fase

Direct na de ochtendspits wordt de kruising in zijn geheel afgesloten en wordt het verkeer met borden ter plaatse omgeleid. Met nood- en hulpdiensten zijn aparte afspraken gemaakt. Gebr. van Kessel Wegenbouw verwacht met de inzet van veel mankracht en materieel komend weekend de nieuwe kruising vrij te kunnen geven. Na een intensieve periode van zijn de werkzaamheden aan de N327-Rijksstraatweg dan klaar.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Reconstructie Rijksstraatweg Geldermalsen

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.