Groot asfaltonderhoudswerk op de N836/N837 voor de Provincie Gelderland in volle gang

De provinciale wegen N836 en N837 tussen Andelst en Heteren worden door Gebr. van Kessel Wegenbouw voorzien van nieuw asfalt.

Feiten & cijfers

Contract RAW / EMVI
Deels gegund op laagste prijs en deels op EMVI. De belangrijkste EMVI componenten waren: planning, fasering en omleiding rondom de op- en afritten van de A15.
Verwijderen asfalt
60.000 m2
Aanbrengen asfalt onderlaag
2.500 ton
Aanbrengen asfalt deklaag
6.500 ton
Belijning en markering
24,1 kilometer en 1.220 m2 (Tijdelijke) verkeersmaatregelen: verkeersregelaars, omleidingen, afzettingen, nieuwe bebording.
Projectcategorieën

Geluid reducerend asfalt

In het project worden diverse soorten asfaltdeklagen verwerkt. Op de fietspaden tegen de rijbaan wordt rood asfalt aangebracht, op de vrij liggende fietspaden zwart asfalt. De kernen bij Andelst en Zetten worden voorzien van geluid reducerend asfalt en op de overige delen wordt een traditioneel asfaltmengsel verwerkt.

Beperkte hinder

Om het verkeer en de omgeving van de A15 maximaal te ontlasten werd in de periode van 6 t/m 19 oktober in de nachten het gedeelte van de N836 rondom de A15 uitgevoerd. Dit is het gedeelte tussen Andelst en Zetten. Het gedeelte N836 tussen Zetten en Indoornik en het gedeelte N837 tussen Indoornik en Heteren wordt in de periode van 24 oktober tot en met 18 november uitgevoerd. Tot slot wordt in het weekend van 19/20 november de N837 ter hoogte van De Poort van Gelderland het asfalt vervangen.

Meer weten over dit project?

Projectleider

Richard de Ligt

Neem contact op

Gerelateerde items:

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.