Nieuw onderhoudsbedrijf: Kennis vraagt om toepassing!

Gebr. van Kessel Onderhoud geeft met ingang van 2016 vorm en inhoud aan deze stelling. Voor de Integrale Droge Onderhoudscontracten gaat het nieuwe onderdeel van Gebr. van Kessel bv als één organisatie acteren.

Bundeling van kennis, kracht en kwaliteit leidt tot slimmer werken en meer effectiviteit.

 

Leercurve

“In de huidige structuur verliezen we terrein ten opzichte van onze concurrenten, en met name op het middenbedrijf. Om ervoor te zorgen dat we slagvaardiger en efficiënter gaan werken hebben we ervoor gekozen om de lopende projecten bijeen te brengen en het gehele onderhoud bedrijfsmatig aan te sturen. Hierdoor kunnen we eenduidige processen en systemen hanteren, onze medewerkers op meerdere vlakken inzetten en ons materieel maximaal benutten. Bovendien kunnen we een grote leercurve bereiken,” legt Johan IJzerman (Gebr. van Kessel Onderhoud) uit.

Hechte samenwerking

De hechte samenwerking met KWS en VIAM blijft in de toekomst van essentieel belang.

De processen en systemen moeten aansluiten op die van VIAM en het uitwisselen van gegevens moet zonder problemen verlopen.

De gebiedskennis en plaatselijke relaties vanuit de KWS-vestigingen zijn van groot belang. Bovendien is het belangrijk dat lokale medewerkers bij het onderhoud betrokken zijn. “Deze samenwerking maakt dat we met een duidelijk en eenduidig proces de lokale belangen goed in kunnen schatten en in een gebied de juiste acties kunnen uitvoeren met de juiste mensen.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

Meer weten over dit project?

Bedrijfsleider

Johan IJzerman

Neem contact op

Bedrijfsleider

Sander Hondeman

Neem contact op

Kornedijk 7a, 4116 CE Buren

tel. 0344-578578

Neem contact op

Gerelateerde items:

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.