Onderhoud zorgt voor een veilige en schone provincie Limburg

Gebr. Van Kessel Onderhoud en KWS Infra Eindhoven zijn vorig jaar een samenwerking met de provincie Limburg aangegaan met Contract Functioneel Onderhoud Openbare Ruimte (afgekort: CFOOR). Sindsdien zorgen wij samen dagelijks voor het beheer en onderhoud van de provinciale wegen in de provincie Limburg. Door deze werkzaamheden aan de ruim 440 km hoofdrijbanen, 900 km fietspaden en de parallelstructuur houden wij de provinciale wegen in de provincie Limburg veilig én schoon.

De werkzaamheden zijn zeer divers, zoals het beheer en onderhoud van wegmarkeringen, bebording, asfaltverhardingen, groen, kunstwerken, faunavoorzieningen en het verwijderen van zwerfvuil, graffiti en kadavers.

 

Om de leefomgeving er verzorgd uit te laten zien en veiligheid te waarborgen, staat de komende periode in het teken van snoeiwerkzaamheden aan de bomen langs diverse provinciale wegen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de wegbebakening (waaronder de hectometerpaaltjes en reflectorplanken) schoongemaakt wordt zodat deze goed zichtbaar zijn gedurende de winterperiode.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.