Reconstructie Heusdensebaan en Gommelsestraat

Gebr. van Kessel Wegenbouw is in de gemeente Haaren gestart met de reconstructie van de Heusdensebaan en Gommelsestraat (tracé vanaf spoorlijn tot aan de rotonde) in Biezenmortel. De Heusdensebaan en de Gommelsestraat worden voorzien van een nieuwe laag asfalt. Om dit mogelijk te maken, wordt eerst een gedeelte van het bestaande asfalt verwijderd. Daarnaast worden fietssuggestiestroken van rood asfalt op de rijbaan aangebracht.

Feiten & cijfers

Projectcategorieën

Aanleg rode fietspaden

Voordat de rode fietspaden kunnen worden aangelegd, moet nog tal van andere werkzaamheden worden uitgevoerd. Hierbij valt te denken aan het zagen, verwijderen en frezen van asfaltverhardingen, grondwerk, het verwijderen en opnieuw aanbrengen van kantopsluitingen en elementenverhardingen, kolken en kolkleidingen en het uitvoeren van verkeersmaatregelen. Nadat het nieuwe asfalt is aangebracht, worden ook de markeringen aangebracht, waarna de weg weer open kan voor verkeer.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.