Reinigen tunnels in Zuid-Holland in volle gang

In opdracht van Rijkswaterstaat voert de combinatie VolkerInfra/Vialis (VITOP) onderhoudswerkzaamheden uit in diverse Nederlandse tunnels. Gebr. Van Kessel Onderhoud is als onderaannemer hierbij betrokken. De afgelopen drie weken zijn wij in de nachtelijke uren volop bezig geweest met de reinigingswerkzaamheden in de tunnels in Zuid Holland.

De reinigingswerkzaamheden bestaan onder andere uit het reinigen van wanden, vluchtdeuren, hulppostkasten, bebording, verlichting, armaturen, het wegdek en de hemelwaterafvoer met de daarbij behorende pomp-/waterkelders. Voor een optimale communicatie met de opdrachtgever wordt er gebruikt gemaakt van het registratieprogramma FlexInspect. De opdrachtgever heeft hierdoor een realtime inzicht in de status van de werkzaamheden. De kwaliteitsborging is daarmee makkelijk, transparant en navolgbaar voor de opdrachtgever.

 

In Zuid-Holland wordt onze multifunctionele Unimog ingezet om de atmosferische vervuiling in de tunnels te reinigen. Dit werkvoertuig is voorzien van een arm met wasborstel, die zowel naar de voorkant als de zijkant kan bewegen. Op de vrachtwagen bevindt zich een grote tank met water. Vanuit hier wordt het water via een hogedrukpomp naar de borstel gebracht. Er wordt geen gebruik gemaakt van reinigingsmiddelen. De Unimog zorgt daarmee zowel voor een optimale en efficiënte reiniging van de tunnels als voor ons milieu.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.