Reconstructie Rijksstraatweg Geldermalsen

In Geldermalsen voert Gebr. van Kessel Wegenbouw een reconstructie uit aan de Rijksstraatweg.  Het deel vanaf de Emmalaan tot aan de N327 is inmiddels gereed. De weg is voorzien van nieuw asfalt, de rotonde in de Kennedylaan is gereconstrueerd en de fiets- en voetpaden zijn vervangen.

Feiten & cijfers

Projectcategorieën

Kabels en leidingen, asfalt

Tevens wordt een riolering aangelegd om het regenwater af te voeren. Naast de aanleg van de rotonde zijn voorbereidende werkzaamheden in gang gezet om de verbreding van de spoorwegovergang te realiseren. Hiervoor worden diverse kabels en leidingen verlegd.

Spoorwegovergang

De bestaande overweg heeft een breedte van negen meter. In de nieuwe situatie zal de overgang zevenentwintig meter worden. De werkzaamheden omvatten in grote lijnen: uitnemen bestaande spoorstaven, aanbrengen nieuwe spoorwegovergangsplaten, aanpassingen aan het ballastbed en daarna het terugplaatsen van de spoorstaven.

Bouwapp en twitter

Binnenkort wordt het laatste gedeelte (spoor tot de Verlengde Bredestaat) van de Rijksstraatweg aangepast op de nieuwe situatie.

Via de Bouwapp en twitter kunnen de ontwikkelingen worden gevolgd.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

N327 Geldermalsen – Perenrotonde

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.