Gebr. van Kessel start aanleg nieuwe rotonde in Zaltbommel


Maandag 27 maart a.s. zal Gebr. van Kessel beginnen met de aanleg van de rotonde Maas-Waalweg en Nederhemertsekade in Nederhemert-Noord in Zaltbommel. Het project wordt in opdracht van de gemeente Zaltbommel uitgevoerd. De bestaande T-kruising maakt plaats voor een veilige, overzichtelijke rotonde. De opdracht is na een onderhandse aanbesteding verworven en omvat een RAW-contract.

Gebr. van Kessel is verantwoordelijk voor de wegfundering en de asfaltverharding. De kruising wordt eerst opgebroken en in een later stadium opnieuw opgebouwd. Ook zal Gebr. van Kessel de watergangen bij de T-kruising vergraven en de waterschapduiker vergroten. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd, waarbij alle drie de rijrichtingen bereikbaar blijven. Hierdoor zullen de werkzaamheden zo min mogelijk overlast veroorzaken voor de weggebruikers. Zowel de fasering als de planning zijn conform de LEAN-principes van Samen Slimmer Bouwen.

 

Als alles volgens de planning verloopt, zijn de werkzaamheden in juni afgerond.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.