Rotterdam Oudedijk

In opdracht van deelgemeente Kralingen-Crooswijk heeft Gebr. van Kessel Wegenbouw begonnen met de herinrichting van de Oudedijk voltooid. De werkzaamheden bestaan uit het vernieuwen van de tramsporen, het beter toegankelijk maken van de tramhaltes, het vervangen van de riolering, herstraten van de trottoirs, asfalteren van de rijweg en het aanleggen van een vrijliggend fietspad.

Feiten & cijfers

Projectcategorieën
De oude riolering is vervangen door een nieuwe riolering. Het zandbed wordt gecontroleerd op dichtheid (sonderingen) en gereed gemaakt voor de verharding. Wanneer het totale werk gereed is, zal dit leiden tot een verbetering van de verkeersveiligheid en de oversteekbaarheid, een groenere uitstraling van de dijk, een veiliger gevoel op straat door een betere verdeling van het licht en tot overzichtelijke laad- en loszones.

Projectlocatie

Bekijk op kaart »

Gerelateerde items:

Projecten

   Alle projecten»

Tilburg, Schouwburgring

Bekijk project»

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.