Skeeler- en schaatsbaan Herwijnen

In het Gelderse Herwijnen, in de gemeente Lingewaal, is een skeeler- en schaatsbaan aangelegd door Gebr. van Kessel Wegenbouw.

Feiten & cijfers

Projectcategorieën
In een plan van aanpak beschrijft Gebr. van Kessel Wegenbouw de aanpak en de werkprocessen voor de realisatie van de skeeler- en schaatsbaan. Voorbeelden van deze aanpak zijn: Het waarborgen van de hoogteligging, het creëren van waterdichtheid door een verdichtte asfaltband, het profileren van de fundering binnen de door NOC*NSF gestelde eisen, de flexibiliteit van de aannemer t.a.v. ontwerpwijzigingen en interactieve bijdragen aan het ontwerp. Met behulp van vrijwilligers uit de omgeving en plaatselijke aannemers worden de ondergrond en de bijgebouwen gerealiseerd. De ijsbaan in Lingewaal krijgt de combinatie van een deels verhard evenemententerrein en een natuurijsbaan. Het verharde deel (de buitenste ring) kan dan ook gebruikt worden voor fietsers, hardlopers en skeelers.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.