Betonreparaties

Betonnen constructies hebben onderhoud nodig. Door verouderingsprocessen, belasting door weer en verkeer en het indringen van dooizouten, neemt de kwaliteit van beton af met betonschade als gevolg.
beton_reparaties 1
Voor betonreparaties heeft Gebr. van Kessel Speciale Technieken en Producten alle disciplines in huis. Dat begint met het opstellen van schadereportages, het beoordelen van bestekken en het geven van adviezen over bijvoorbeeld betonrot. Onze organisatie is daarbij ingericht om het werk adequaat te organiseren. Bij betonreparatie houden we alles in eigen hand en werken we met heldere en controleerbare procedures, werkinstructies en keuringsplannen. Deze aanpak staat garant voor kwaliteit en waarborgt een verlenging van de levensduur van infrastructurele en utiliteit objecten.
beton_reparatie
  • Injecteren van scheuren in beton en grondinjectie
  • Waterdicht maken van kelders
  • Betonspuiten
  • Lijmwapening
  • Aanbrengen coating

 

Gebr. van Kessel Speciale Technieken en Producten heeft de kwaliteitssysteemcertificaten o NEN-EN-ISO 9001, VCA** certificaat en BRL 3201 (betonreparatie).Handmatig repareren

 

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.