Slijtlagen op beton en hout

Voor het verlengen van de levensduur wordt beton voorzien van kunststof deklagen. In de loop der tijd heeft van Kessel Speciale Technieken en Producten op verschillende vliegvelden en bruggen de bestaande voegen vervangen en kunststof deklagen aangebracht. Het werk bestaat in hoofdzaak uit: het verwijderen en aanbrengen van markeringen, verwijderen asfalt, herstellen van betonschades, vervangen van voegen en aanbrengen van kunststof deklagen.

Aanbrengen kunststof deklagen

Het betonoppervlak moet zodanig behandeld worden dat een goed hechtend oppervlak wordt verkregen. Dit wordt in hoofdzaak verkregen door het betonoppervlak met hoge druk te waterstralen. Vaak wordt gevraagd het beton oppervlak na te stralen met grid. Eventueel losliggend vuil wordt direct voor het aanbrengen van de kunststof oppervlakbehandeling afgeveegd.


De kunststof deklaag wordt grotendeels handmatig aangebracht m.u.v. de topbespuiting. Voor het gelijkmatig en efficiënt afstrooien van de kunststof lagen heeft Gebr. van Kessel Speciale Technieken en Producten een afstrooi unit ontworpen.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.