Voegvulling

Door levensduur, weersomstandigheden en verkeerstoename ontstaan er scheuren in het asfaltdek, door het tijdig repareren van deze scheuren voorkomt Gebr. van Kessel Speciale Technieken en Producten grotere schades in het wegdek die gevaarlijke situaties zouden kunnen opleveren. Door deze scheuren op tijd te repareren blijft het wegdek veel langer intact om zijn primaire doel te vervullen.

Reparatie scheuren

Scheuren in een asfaltverharding worden door middel van een hete luchtlans schoon en droog geblazen. Doordat de scheur verhit wordt ontstaat er een goede hechting van het bitumen aan het licht gesmolten asfalt. De scheuren worden gevuld met bitumen van ca. 170 gr C. De aangebrachte en nog warme bitumen wordt afgestrooid met een fijne leislag 2/6mm hierdoor wordt voorkomen dat het verkeer de, net aangebrachte, bitumen uit de scheuren rijdt. Gebr. van Kessel Speciale Technieken en Producten is uitgerust met een compleet rijdende installatie voorzien van hete luchtlans, voegvulketel, sleepvormen en voorraadwagen.

News Alerts

xDeze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.5 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.