icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Advies, ontwerp en contractvorming (ook bouwteams)

Onze adviseurs staan klaar om voor al onze disciplines een gedegen advies te geven met betrekking tot uitvoer en ontwerp. Wij denken graag mee en bieden, indien gewenst, ook totaaloplossingen.

Wij beschikken over specialistische kennis ten aanzien van geïntegreerde contractvormen zoals UAV-GC, Design en Construct (D&C), Publiek Private Samenwerking (PPS) of Design Build Finance Maintain (DBFM).

Wij denken en werken ook vaak mee in een bouwteam. Een bouwteamvorm stelt ons in staat om samen met een team te komen tot een solide basis; optimaal meedenken aan de voorkant en daarbij onze eigen kennis en ervaring uit de uitvoering toepassen.

Bij de contractvormen bieden wij onze opdrachtgever een totaaloplossing waarbij wij ontwerp (CAD en BIM), uitvoering en beheer op ons kunnen nemen. Natuurlijk kijken wij daarbij uitvoerig naar de haalbaarheid en doen wij een risicoanalyse. Duurzaamheid staat ook hoog op de agenda; indien de opdrachtgever dit wenst zetten wij zoveel mogelijk duurzame materialen in (zoals biobased materialen en Lage Temperatuur Asfalt) en hergebruiken wij materialen, zoals vrijkomende betonproducten als funderingen van nieuwe wegen.