icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Ontmoet onze mensen

Het zijn onze mensen die bepalend zijn voor het succes van Gebr. Van Kessel. Net als ons werk is ook ons team verrassend veelzijdig! Jouw toekomstige collega's vertellen je graag hoe het is om bij ons te werken. Elke collega heeft zo zijn of haar eigen verhaal. De één werkt op kantoor en de ander is dagelijks werkzaam op één van onze projecten. Ze dragen allen in hun eigen rol bij aan een leefbaar en bereikbaar Nederland.

Marco Boorsma – Uitvoerder bij Van Kessel Sport en Cultuurtechniek

Via mijn vorige baan heb ik pompen gehuurd bij Van Kessel Sport en Cultuurtechniek. Dat was ook mijn eerste kennismaking met dit bedrijf. Die eerste indruk was heel goed. Er heerst hier een...

Lees meer

Sander Vermeulen - Bronbemaler/Boormeester bij Van Kessel Bronbemaling

Twaalf jaar geleden hoorde ik van een kennis positieve verhalen over Gebr. Van Kessel. Ik wilde op dat moment graag wat anders doen en toen heb ik de keuze gemaakt om hier te komen werken.

Lees meer

Marieke Maas - Omgevingsmanager bij Gebr. Van Kessel Wegenbouw

Al ruim twaalf jaar werk ik bij Gebr. Van Kessel. Ik ben begonnen als werkvoorbereider bij Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten in Tilburg.

Lees meer

Tim Derks - Calculator bij Gebr. Van Kessel Wegenbouw

Mijn eerste ervaring met Gebr. Van Kessel heb ik opgedaan tijdens een HBO-stage. Hierbij kreeg ik de kans om civiel technische kennis op te doen in zowel de calculatie, werkvoorbereiding als de...

Lees meer

Pierre van den Bosch - Voorman bij Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten

Ik ben via mijn broer 35 jaar geleden bij Gebr. Van Kessel terechtgekomen. Tot vandaag de dag ben ik hier ontzettend blij mee.

Lees meer

Olivier Overgaauw - Hoofd bedrijfsbureau bij Gebr. Van Kessel Onderhoud

Tien jaar geleden ben ik begonnen bij Gebr. Van Kessel, toen nog als uitvoerder. Na drie jaar in de uitvoering ben ik gevraagd om te calculeren bij de wegenbouw.

Lees meer