icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Tim Derks - Calculator bij Gebr. Van Kessel Wegenbouw

Mijn eerste ervaring met Gebr. Van Kessel heb ik opgedaan tijdens een HBO-stage. Hierbij kreeg ik de kans om civiel technische kennis op te doen in zowel de calculatie, werkvoorbereiding als de uitvoering. Een stage op maat, afgestemd op mijn vraag!

En nu?

Nu ben ik werkzaam als calculator, maar ze noemen mij ook wel eens ‘van alle markten thuis’. Naast het opstellen van begrotingen ben ik namelijk ook verantwoordelijk voor de invulling en visualisatie van EMVI-plannen, op het gebied van planning, fasering, duurzaamheid, veiligheid en communicatie. Gebr. Van Kessel biedt mij hierin de ruimte om creatieve en innovatieve ideeën toe te passen. Alle EMVI-plannen hebben één duidelijk einddoel: Voor opdrachtgevers zoals, gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat, zo veel mogelijk meerwaarde creëren tegen de laagste kosten.

Kenmerkend voor Gebr. Van Kessel hierbij is dat ik dit realiseer met een ervaren en betrokken projectteam, aangevuld met de juiste experts. Werken met plezier staat centraal bij de organisatie en dat is voelbaar bij iedere collega!

Ik kreeg de kans om civiel technische kennis op te doen in zowel de calculatie, werkvoorbereiding als de uitvoering.