icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Tim Mattheeuwse - Assistent Uitvoerder bij Van Kessel Sport en Cultuurtechniek

Tijdens mijn eerste stage op de projecten A4 en Sportpark Harga leerde ik Gebr. Van Kessel kennen. Dit beviel goed; ik kreeg meteen te maken met de diversiteit binnen de organisatie.

Als kip zonder kop

Werken bij Gebr. Van Kessel betekent voor mij vooral 'druk zijn' en af en toe rennen als een kip zonder kop. Je kunt aan het begin van de dag een planning hebben en vervolgens met hele andere dingen bezig zijn. Maar dat hoort nou eenmaal bij je werk als uitvoerder. Mede hierdoor is er ontzettend veel afwisseling. Daarnaast is het écht werk waar je voldoening uit haalt. De projecten zijn uiteindelijk prachtige resultaten.

Iets moois terugkrijgen

Het allermooiste van mijn werk is de omgang met de mensen op de werkvloer. Ik sta in contact met de collega's die het maken en zorg dat het werk gaat lopen, door de mensen en het materiaal te regelen. Dat is genoeg uitdaging; je moet hier namelijk de juiste balans in vinden. Je bent bezig met allerlei aspecten en komt overal. Je bent de spil tussen de mensen op de werkvloer en jouw leidinggevende.

Ik zou het iedereen aanbevelen om hier te komen werken. Het vak en de lange dagen moeten je zeker wel liggen, maar als je uitdagend werk wilt waar je genoeg energie in kwijt kunt dan is dit een ideale baan. Je krijgt er uiteindelijk iets heel moois voor terug en gaat met een voldaan gevoel naar huis.

Verrassend veelzijdig

Ik ervaar de slogan van Gebr. Van Kessel als kloppend. Binnen twee maanden heb ik gestaan op een hockeycomplex in Utrecht, een bouwkuip in Amsterdam en natuurgras in Dongen. Hoe verrassend veelzijdig wil je het hebben?

Er is ontzettend veel afwisseling en het is ├ęcht werk waar je voldoening uit haalt.