icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Wij als werkgever

Bij Gebr. Van Kessel werken wij met ruim 450 gepassioneerde collega's dagelijks aan een leefbaar en bereikbaar Nederland. Van oudsher heerst er een familiesfeer binnen onze organisatie. Hierdoor zit een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid sterk in ons DNA gebakken. Onze organisatie is relatief plat en de lijnen zijn kort.

Ongekend veel mogelijkheden

Met diverse specialismen in huis kun je bij ons alle kanten op. Er zijn verschillende mogelijkheden als je wilt groeien of meer uitdaging wilt in je werk. Ook daarin zijn wij verrassend veelzijdig! 

Ook in de toekomst zit je bij ons goed. Gebr. Van Kessel is onderdeel van het internationaal opererend bouwconcern Koninklijke VolkerWessels. De grenzen van jouw loopbaanmogelijkheden gaan daarmee dus verder dan alleen binnen de Gebr. Van Kessel bedrijven.

Klinkt allemaal goed toch? Maar hoor je dit liever van de medewerkers zelf? Neem dan even een kijkje op ontmoet onze mensen

Beste werkgever 2018-2019

Wij zijn trotse bezitter van het keurmerk "Beste werkgever 2018-2019". Dit komt mede door onze goede arbeidsvoorwaarden conform onze Gebr. Van Kessel-CAO. 

Persoonlijke ontwikkeling

Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling: incorporate trainingen of opleidingen naar eigen keuze behoren tot de mogelijkheden. 

Vitale medewerkers

Onze medewerkers zijn een cruciaal onderdeel van de organisatie. Als werkgever vinden wij het dan ook belangrijk dat je je fit en gezond voelt. Een vitale werknemer komt immers graag naar zijn werk en presteert beter. Mede hierom bieden wij onze medewerkers de kans om met korting te sporten bij sportorganisaties door het hele land. Op deze manier ondersteunen en stimuleren wij de continuïteit, productiviteit en plezier in het werk.

"Ons team is hecht en er heerst hier altijd een open sfeer. De diversiteit aan projecten is enorm en dit maakt mijn functie extra afwisselend en boeiend."
- Johnny Blommers, projectleider