icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 07 maart 2023

Basis voor sportconstructies

Wist u dat er veel sportconstructies aangelegd worden waarin sport-asfalt wordt toegepast. Denk hierbij aan atletiekbanen, watervelden, handbalvelden, ijs- en skeelerbanen, basketbalvelden, een racecircuit, multicourts en zelfs bepaalde type tennisbaan toplagen. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek (onderdeel van Gebr. Van Kessel) beschikt al ruim 70 jaar over ruime kennis op het gebied van asfalt voor toepassing in de sport. Specifieke asfaltmengsels voor sport zijn KonWéSport en KonWéSkate en vormt een degelijke basis voor een sportconstructie.

Het is 100% recyclebaar, stabiel, heeft een lange levensduur, een hogere draagkracht, is in meerdere kleuren beschikbaar en wordt vooral steeds duurzamer. Er komen geen microplastics bij vrij! Door het inzetten van elektrisch materieel reduceren wij de CO2-uitstoot met meer dan 30% en wordt het freesmateriaal hergebruikt voor nieuwe asfaltmengels.

Heeft u interesse om eens bijgepraat te worden over de toepassing van asfalt in de sport?
U bent van harte welkom op onze stand 2.3.07! Registreer je gratis! 

Aanleg van sportaccommodaties en sportvelden