icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 23 oktober 2023

De betekenisvolle tuin: Een Sport en Cultuurtechniek-project bij het AMC Amsterdam

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek (onderdeel van Gebr. Van Kessel) is trots op het werk rondom het AMC Amsterdam. Bouwcombinatie MedicomZes, Homij technische installaties en Van Kessel Sport en Cultuurtechniek (allen VolkerWessels ondernemingen) was in november 2021 verantwoordelijk voor de integrale realisatie van het project. Met veel toewijding is de 'proef, voel, ruik'-tuin aangelegd en wordt deze al een geruime tijd onderhouden. Deze tuin vertegenwoordigt een speciaal project dat een positieve impact heeft op degenen die het bezoeken, met name binnen een ziekenhuiscontext.

Het doel was om een ruimte te creëren die de zintuigen stimuleert en tegelijkertijd een rustgevende omgeving biedt. Met de 'tasttuin', 'kruidentuin' en 'geurtuin' hebben we een gevarieerde ervaring gecreëerd die bijdraagt aan het welzijn van patiënten, bezoekers en medewerkers.

We kijken ernaar uit om deze unieke tuin te blijven koesteren en onderhouden, zodat iedereen die ervan geniet er baat bij heeft.