icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 10 juni 2022

Emissie reducerende uitvoering in bouwteamverband

Trots op ons emissie reducerende project in de provincie Utrecht!

Met provincie Utrecht en KWS werken wij in bouwteamverband aan het ontwerp, bestek en de uitvoering van werkzaamheden aan de N210. Wij realiseren de werkzaamheden emissie reducerend. Dit doen wij door gebruik te maken van machines met een stage V of Euro VI motor, en van HVO100 brandstof. Ook zetten wij elektrisch materieel in, zoals een veegzuigauto, mobiele kraan en diverse walsen. Hiermee reduceren wij meer dan 92% uitstoot. 

Daarnaast beperken wij de overlast voor de omgeving tot een minimum door te werken in dubbele shifts. Gedurende dit project zijn wij verantwoordelijk voor het aanleggen van 17 kilometer bermverharding. Daarnaast frezen wij circa 30.000 m2 asfaltverharding en brengen wij 7.500 ton asfalt aan inclusief belijning en glasbolreflectoren.