icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 06 februari 2024

Jong Gebr. Van Kessel: Aantrekken en verbinden.

De eerste bijeenkomst van Jong Gebr. Van Kessel in 2024 heeft plaatsgevonden! Jong Gebr. Van Kessel is een groep collega's onder de 36 jaar die hun kennis en kunde in willen zetten om bij te dragen aan de doelstellingen van Gebr. Van Kessel.

In dede Gelderlandfabriekkwamen deze collega’s vanuit het hele land samen. Tijdens de startbijeenkomst, begeleid doorTom Lash, werd het kernteam voorgesteld en werd er een open gesprek gevoerd, waarbij de meningen en inzichten van alle aanwezigen werden besproken. Met een sterke focus op samenwerking draagt Jong Gebr. Van Kessel bij aan een bedrijfscultuur, waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen en zich verbonden voelt.