icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 16 augustus 2022

Laatste fase project Harga

Tijdens een feestelijke handeling op Harga Midden is er een tijdscapsule begraven. Dit deed de Schiedamse Wethouder Antoinette Laan samen met toekomstige bewoners die hun wensen hierin hebben opgeslagen. Met deze feestelijke handeling komt er langzaam een einde aan dit mooie woningbouwproject. Naar verwachting worden de eerste woningen van deze laatste fase na de zomer van dit jaar opgeleverd.

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek (onderdeel van Gebr. Van Kessel) is al jarenlang in samenwerking met VolkerWessels Vastgoed en Thunnissen druk bezig met dit nieuwbouwproject. Wij in het bijzonder met het bouw- en woonrijp maken van de grond voor maar liefst 420 woningen. Van Kessel Sport en Cultuurtechniek heeft ook de naastliggende sportparken herontwikkeld. Alles is onderdeel van het gemeentelijke programma ‘Schiedam in Beweging’. Als hoofdaannemer hebben wij meerdere energie neutrale en multifunctionele sportgebouwen met bijbehorende sportvelden ontworpen en gerealiseerd. Naast de woonwijk Harga Midden en de sportparken heeft ons team ook de reconstructie van de aangrenzende Hargalaan en Olympiaweg gerealiseerd. Kortom, Park Harga een geweldig project waar wij trots op zijn!

Benieuwd wat de vorderingen zijn? Bekijk het op onderstaande foto’s.