icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 16 oktober 2023

Project Meijnerswijck

Nieuw hoofdstuk

De stad Arnhem staat aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk in haar ontwikkeling: Project Meijnerswijck. Dit project belooft niet alleen de fysieke infrastructuur van de stad te versterken, maar ook de levenskwaliteit van haar inwoners te verbeteren. Meijnerswijck is een locatie die veel potentieel te bieden heeft voor Arnhem en haar omgeving. Gelegen aan de oevers van de Nederrijn, omvat dit project een mooie herontwikkeling van het gebied.

Samenwerking

Gebr. Van Kessel Wegenbouw Rayon Oost werkt samen met KondorWessels Projecten, Van Hattum en Blankevoort, Aveco de Bondt en Buro Harro in het bouwteam om expertise en input van verschillende disciplines te combineren, zodat het project efficiënt en succesvol wordt gerealiseerd. De werkzaamheden in Meijnerswijck starten begin 2024.  

Meer weten?

Benieuwd naar de ontwikkeling van Meijnerswijck? Bekijk de website: www.meijnerswijck.nl.