icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Groenbeheer

Het maaien van gazons, bermen en watergangen, het onderhoud aan bomen, hagen en bosschages, het laten begrazen van natuurgebieden en het uitvoeren van onkruidbeheer behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van Gebr. Van Kessel Onderhoud. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid materieelpark. Voor terreinen en/of moeilijk bereikbare locaties wordt ons specialistische materieel ingezet.

Naast het bovenstaande gebruikelijke groenbeheer ontzorgen wij in:

  • VTA inspecties door gecertificeerde ETW/ETT-ers.
  • Bestrijden van ziekten en plagen waaronder eikenprocessierups.
  • Beheersen van de Japanse duizendknoop en andere invasieve exoten.

Onderhoud langs het spoor
Een bijzondere specialisatie in de onderneming is het groenonderhoud op- en langs de spooromgeving. Wij voeren dagelijks onderhoud uit langs de Nederlandse spoorwegen en het HSL-spoor. Het betreft het totaal benodigd onderhoud om ‘het spoor’ veilig en beschikbaar te houden. De onderhoudswerkzaamheden in de spoorwegomgeving worden uitgevoerd door IJzerman B.V. Deze deskundige onderneming is al jaren een begrip in de markt als het gaat om spooronderhoud en is volledig geïntegreerd met de processen van Gebr. Van Kessel Onderhoud.