icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Conserveren/hydrofoberen van beton- en metselwerk

Conserveren/hydrofoberen van beton- en metselwerk
Ter voorkoming van vochtindringing in een constructie hydrofobeert Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten beton- en metselwerk. Bij deze impregneertechniek brengen wij een speciale transparante laag aan die water afstoot en vochtindringing voorkomt. Dit voorkomt o.a. schimmels en verlengt bovendien de levensduur van beton- en metselwerk.

Conserveren van beton
Daarnaast brengen wij conserveringslagen aan op beton. Dit doen wij ter bescherming van wanden, kolommen, vloerranden, liggers en dergelijke. Bij conservering maken wij gebruik van verschillende kwalitatief hoogwaardige materialen, afhankelijk van de toepassing. 

Sinds juli 2018 is een team van Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten bezig met de reparatie, reiniging en conservering van de Zeelandbrug. Er is al meer dan 40.000 m2 aan beton geconserveerd; 54 pijlers en 26 liggers aan de westkant. Lees meer over het project conservering Zeelandbrug.

Contactgegevens