icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Onderhoud houten bruggen

De levensduur van een houten brug kan verlengd worden door goed onderhoud. Door de houten brug regelmatig schoon te spuiten en te inspecteren kan er bij gebreken op tijd worden ingegrepen.

Hierdoor kan er vaak al volstaan worden met het herstellen en/of vervangen van een bepaald onderdeel van de brug.

De reparatie van houten bruggen en houten kunstwerken kan onder andere bestaan uit het vervangen van de leuning, het vervangen van het brugdek en het vervangen van palen of brugpijlers. Daarnaast kunnen wij middels onze innovatieve houtrenovatiemethode houtwerk op de luchtwaterlijn herstellen zonder dat hiervoor houten delen vervangen dienen te worden.

Houten bruggen, steigers en vlonders kunnen door weersomstandigheden en aanslag glad worden. Ook hiervoor bieden wij verschillende oplossingen zoals de gripstrip, een strook van ruw materiaal die in het hout wordt gefreesd of een slijtlaag met hele kleine steentjes die zorgt voor stroefheid.

Contactgegevens