icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques

Bestrijden eikenprocessierups

Gebr. Van Kessel Onderhoud is gespecialiseerd in een milieuvriendelijke bestrijding en beheersing van de (eiken)processierups. Dit kan preventief aan het begin van het jaar of correctief door het jaar heen.

Op locaties waar een verhoogd risicoprofiel voor de eikenprocessierups (ook wel processierups of eikenrups genoemd) geldt, is het ook mogelijk om bomen preventief te behandelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van nevelspuiten met een biologisch afbreekbaar middel.

Bij de adhoc-bestrijding worden rupsen en spinselnesten uit bomen verwijderd door middel van een afzuigtechniek. Het daarbij verkregen afvalproduct voeren wij op een voor de omgeving veilige methode af naar een erkend afvalverwerkingsbedrijf.

Een lange termijnoplossing is het toepassen van (natuurlijke) bestrijdingsmogelijkheden. Wij denken graag mee in oplossingen!

Voor meer informatie zie ook onze speciale website: www.eikenrups.nl

Contactgegevens