icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 30 augustus 2022

Maatschappelijk betrokken ondernemen (SEBO)

Voor de zomer heeft Gebr. Van Kessel Wegenbouw (rayon West) een mooi certificaat in ontvangst mogen nemen, namelijk de SEBO-certificering. Hiermee treden wij toe tot het Zoetermeerse netwerk van Sociaal Economisch Betrokken Ondernemers.

Om in aanmerking te komen voor dit certificaat hebben wij aangetoond ons in te zetten voor het creëren van werkgelegenheid voor kwetsbare doelgroepen, het actief verbeteren van het ondernemersklimaat en het zoeken van samenwerkingen met partijen als gemeente of onderwijs.

De uitreiking

Het uitreiken van de certificaten gebeurde tijdens de maandelijkse SEBO-bijeenkomst, ditmaal op locatie bij Van Dorp Hout in Zoetermeer. Tijdens de bijeenkomst vertelde de gastheer over zijn bedrijf, waarna de bijeenkomst werd afgesloten met een netwerkborrel.#Trots dat wij ons samen met 53 andere leden onderscheiden op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. 

Zoetermeer On Stage

Wij hebben dit jaar deelgenomen aan Zoetermeer On Stage: het initiatief waarbij vmbo-leerlingen kennis konden maken met verschillende beroepen. Benieuwd hoe deze dag is verlopen? Lees het hier