icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-road icon-terrain icon-sport icon-specialism icon-roof icon-ontwerp icon-integral icon-bronbemaling icon-drainage icon-techniques
Nieuws · 19 augustus 2022

Scholieren op werkbezoek bij project Stationsgebied Gouda

Gebr. Van Kessel Wegenbouw was aanwezig bij Zoetermeer On Stage. Dé banenbeurs voor scholieren om een goed gesprek te voeren met beroepsbeoefenaars. Een enerverende middag waarbij scholieren onze collega’s het hemd van het lijf konden vragen. Dit alles onder het motto: ‘Alles mag je worden, behalve ongelukkig. Beloofd?’

Als vervolg op deze beurs zijn de leerlingen op werkbezoek geweest bij ons project: Stationsgebied in Gouda. De leerlingen kregen een rondleiding en uitleg over onze dagelijkse werkzaamheden. En daar bleef het niet bij. Ze mochten namelijk ook zelf de handen uit de mouwen steken! De leerlingen gingen buiten aan de slag met het aanleggen van bestrating en riolering en het verrichten van graafwerkzaamheden.

We kijken terug op twee mooie dagen waarbij wij met trots ons werk hebben laten zien. Daarnaast heeft één van de studenten aangegeven bij ons te willen komen werken als hij zijn opleiding heeft afgerond. Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen!

Wij bieden onze medewerkers ook opleidingsmogelijkheden, waaronder leer-werktrajecten! Wil jij bij ons werken? Bekijk onze vacatures op Werken Bij Gebr. Van Kessel | Vacatures (werkenbijvolkerwessels.nl).